lördag, september 29, 2012

Visit to Stockholm!

Sitter i min brors och hans sambos lägenhet i Bålsta. Ska vara här tills på tisdag. På måndag blir det Rock the Ballet på Cirkus i Stockholm! Wiee!!

Ha en gör go helg gott folk :-)

torsdag, september 27, 2012

Ni vill inte veta...

Jag befinner mig på okänt mark. Mina taggar är riktade utåt, beredd för att slåss. Ni vill inte veta vad jag gjort, vem jag är eller vad jag gör här. Fortsätt bara gå. Se inte på mig, låstas som att jag är osynigare än luft. Vi kommer aldrig vara vänner och om du spelar dina kort rätt inte heller fiender. Jag vandrar ensam. Ni vill inte veta...

God morgon!

En ny dag. Nya möjligheter!

I wish!!

onsdag, september 26, 2012

Jag kan inte steppa..

Jag måste skrika ut min frustration på cyperspace.

Jag är så sjukt sämst på att steppa. Det är för svårt för mig. Jag försöker verkligen. Men ingenting blir rätt. Spelar ingen roll hur mycket jag vill eller försöker. Jag tycker till och med att det är kul, när jag hänger med, men det är som att jag inte är menad att steppa. jag flaxar omkring som en dåre hit och dit och försöker hänga med resten av klassen, men det enda jag gör är att sinka ner dom. Uscha, jag borde inte göra detta..

För allas skull!

tisdag, september 25, 2012

Oj, vad många läsare!

Oj oj oj! Vad vissa inlägg lockar läsare! Tack så hemskt mycket alla. Då menar jag alla, du som läser alla de inlägg och skriver och som bäst beskrivs som "stammis" och du som kanske bara läst ett enda inlägg en endaste gång. Utan er blir det ingen blogg!

This time I did it my way.

Gör om och gör rätt.

Om du jobbar bäst vinner du mest!

Eeyore


En av mina fina te-muggar med Nalle-Puh karaktärerna på. Dom är så fina! Ikväll är det Iors eller, som det står på muggen, Eeyore's tur! 

Kävesta

hittade denna intervju från Kävesta. Det var ett tag sedan. Trodde dom skulle byta ut den när de nya eleverna kom, men den var kvar nu när jag kollade.

http://www.kavesta.fhsk.se/studera/intervju_ZaraZeidlitz.htm

Tisdag!

Himlen är grå och fylld av moln som vägrar släppa förbi solens strålar. Lägenheten håller på att vakna till liv och på TVn sänds nyhetsmorgon. Jag sitter i soffan i min ensamhet och intar min frukost. Vaknar till liv. En ny dag har kommit. En ny möjlighet. Jag ser mig omkring och uppmärksammar de spår jag lämnat efter mig från den gångna dagen tänker att idag ska de spåren suddas ut. Idag ska nya spår skapas ovanpå de gamla.


måndag, september 24, 2012

Kvällen

Kvällen lider mot sitt slut. Mörkret utanför fönstret tränger undan allt ljus i lägenheten som tycks göra allt i sin makt för att påminna dig om sängens värmande omfamning. Nattens ljus lyser från stjärnorna och bilarnas lyktor. Dagen började. Dagen passerade. Sakta men säkert stänger du kroppens alla kanaler och nattens ritualer utförs en efter en fram till dess sista anhalt i sömnen.

Imorgon vaknar du upp till en ny dag. Som även den kommer passera. Men det som spelar roll är vad du gör av den. Genomför eller lever. Valet är ditt. Livet är fritt. Men världen förväntar sig att du gör dagen möjlig genom att leva och producera. Ta vara på din tid. Tid är pengar. Men vad är pengar? Förtjänsten av det du fyller dagen med. Det är ditt liv, men deras pengar. Du är en produkt av dagen. En vinst eller förlust. Tjänare eller förrädare av världen.

Kvällen lider mot sitt slut. Mörkret utanför fönstret tränger sig in i din själ som skriker efter en god natts sömn. Du påminner dig själv om att leva livet, men skjuter upp det till nästa dag. Då du ska vara utvilad och hungrig. Men kroppens alla kanaler har stängts ner och du somnar av ren utmattning.


Leka hemmafru!

ska vara lite tråkig och skryta över vardagsting. Sånt jag hatar när andra gör. Men jag gör det typ aldrig så då är det tillåtet eller nått...

Har fullt upp med tvätten och ska efter jag skrivit klart detta gå och hänga upp den. Har precis lagat mat åt Jens som står och väntar på honom som kommer hem snart, något han inte har räkna med då jag avsagt mig middagsmats-lagningen eftersom det blir för jobbigt när jag kör på med min cambridge shake. Men indag var jag stark för jag ville överraska honom när han kommer hem! Hihi :-)

Nä tvätten kallar!

Ny banner!

Nu är den nya bannern på plats! Enjoy, jag blev riktigt nöjd med den. :-)

Ny dag, ny vecka

Så var man inne på vecka 39. Vad har man att se fram emot denna vecka då?

Mera Len PH-föreställningar
Åka och hälsa på fina bror och sambo i Bålsta
Ringa ett gäng tråkiga telefonsamtal....

Värre kunde det ha varit! :-D

söndag, september 23, 2012

Tidigt en söndagsmorgon

God morgon

Bara för att det är söndag går det inte att trotsa tröttheten när klockan ringer. Men varför ringer klockan? Jo, för att vi ska ut i skogen och plocka svamp. Sköjsigt värre! Sitter och äter frukost bär det var meningen att vi skulle sätta oss i bilen. Aja, så långt efter planeringen ligger vi inte! Lite bra uppfriskande musik kan nog väcka mig till liv tillsammans med några klunkar te...


fredag, september 21, 2012

onsdag, september 19, 2012

Standard...

Börjar varje dag på bästa tänkbara sätt när jag går till skolan genom att lyssna på denna underbara låt. Jag kommer aldrig att ledsna på den, ALDRIG!!!


reaching for divinity

Vilken dag som helst kommer jag att komma ner i spagat på båda benen. Hö sida sitter som en smäck! Idag sa det woop så var jag nere, HELT! Inte bara sådär "ja, nu sitter jag i spagat", utan mer jag har allt kött i marken och det gör inte ont någonstans. Jävlar vad detcgår undan nu! Jag mår så bra just nu, snälla öde låt det hålla i sig!! Livet leker, jag har insett så mycket saker och väljer att göra om och göra rätt typ. Seriöst, ni måste prova det. Är ni trött en dag tänk bara "okej, jag är trött idag, so what? Jag tänker inte låta det påverka mig", det fungerar faktiskt om man verkligen kör på det!

För övrigt så är jag less på låten "dansa i neon", men väljer att försöka ignorera det...

fredag, september 14, 2012

Skitväder och trötta ögon

Godmorgon världen säg vad som står på?

Solens ljus når inte riktigt fram genom de mörka molnen denna morgon. Regnet faller ner tungt och vinden blåser. Hösten är här. Ikväll ska jag unna mig en riktig välförtjänt mysstund med min franska bok, mysiga filten och lite nallar. Tänka att jag inte är så vuxen för en liten stund. Få va ålderslös. Det är vad jag behöver denna dag.

 Kom igen, vakna Zara!

tisdag, september 11, 2012

May there be hard work...

Svetten rinner. Svetten klippar. Luften är tömd på syre. Hjärnan säger nej men hjärtat säger ja. Själen är sliten och sinnet är rubbat. Du skulle göra vad som helst för att få vara ensam men kan inte slita dig från folksamlingen. Ditt hjärta skriker efter kärlek och ömhet men du är oförmögen att ge tillbaka. Hela ditt väsen är skadat men världen runt omkring dig går bara förbi. Ingen stannar upp för att se hur du mår. Du stannat inte upp för dig själv ens en gång. Du går vidare. Ignorerar dig själv. Du slutar andas...

En dålig start på dagen...

Man ska inte börja en dag med att somna samma dag... Tänk på den. Att somna efter kl 00.00 är inget jag rekommenderar. Speciellt inte om man är menad att prestera 9-21 följande dag.

Lite balans i livet tack!

söndag, september 09, 2012

Söndagsmys


Känslan av att helgen är slut om några timmar men kroppen skriker efter en ledig dag till men man ser endå fram emot veckan som kommer och livet som går vidare mot nästa helg

Euphoria!

Jag vet att jag är sist i världen typ med att ha sett den, men min kärlek för Loreen kompenserar nog den lilla missen. Jag älskar videon. Den är fylld med så mycket energi, den andas äkta Loreen-anda. Så oväntad med lika självklar. Genialiskt magiskt. Hon är världens nästa stora stjärna. Jag kommer alltid stå bakom Loreen.


tisdag, september 04, 2012

Sigge Modigh!

Söker lite klipp på min modernlärare jag har just nu. Han är grym! Hittade detta klipp. Han har koreograferat och dansar. Sigge Modigh är grym :-D

Underbara kläder!

Om jag bara fick välja en designer att behålla på denna jord hade det varit Frida Jonsvens. I nulägen äger jag endast en klännig av denna underbara designer men jag kommer se till at äga många många fler. Kolla in hemsidan och fall också du i kärlek med hennes färgstarka kreationer!

http://www.jonsvensdesign.se/

måndag, september 03, 2012

Jonatan Cerrada


Aktuell aktivitet:

Högläsning på franska! Jag älskar språket för tusan, nu slår vi ett slag och tar ännu ett steg närmare att tala det flytande tycker jag :-)

Nalle Puh!


Det är så sant! Och jag är så lycklig att jag har hittat mitt andra hjärta som jag ska leva resten av mitt liv med! Åh, jag hör kyrkklockorna ringa... ;-D

söndag, september 02, 2012

Unicycling 4 Love

Ni bara måste läsa detta, ett logginlägg av en kille som heter Jesper som berättar sin historia. Jag börja gråta. Det påminde mig om min egen uppväxt. Att gå från att vara den utstötta och ensamma till att få en helomvändande upplevelse efter skolan som gav en livsglädjen tillbaka och man blev accepterad för ingen visste vem du var eller vart du kommer ifrån.

Unicycling 4 love