lördag, april 27, 2013

Fern

På måndag är det dags! Då går jorden under skulle man kunna säga...


lördag, april 20, 2013

Bästa koreografin i ESC

Får la bli lite favokoreografier från ESC. Listar mina tio favoriter under ESCs "moderna tid". Skulle vilja säga under ESCs historia, men vill inte stänga ute det faktum att jag inte sett alla bidrag genom historien. Men generellt finns de bästa koreografierna under de senaste tio åren. Det är inte så konstigt egentligen om man ser till hur musiken har utvecklats i hela världen. Okej åter till listan:

10. Ukraina 2008 Ani Lorak - Shady Lady


9. Grekland 2005 Helena Paparizou - My no 1


8. Azerbaijan 2009 AySel & Arash - Always


7. Armenien 2009 Inga & Anush - Jan-Jan


6. Ukraina 2004 Ruslana - Wild dance


5. Turkiet 2007 Kenan Dogulu - Shake it up shekerim


4. Cypern 2011 Christos Mylordos - San aggelos s'agapisa


3. Vitryssland 2007 Dimitry Koldun - Work your magic


2. Georgien 2010 Sofia Nizharadze - Shine


1. Armenien 2006 André - Without your love



fredag, april 19, 2013

Fredag den 19 april

Jens är borta då passar man på. Är just nu mitt upp i ESC final 2007 via DVD. Nu är det Storbritanniens tur, startnummer 19, Flying the flag av Scooch. De ser alla ut som personal på ett lågprisflygbolag. Cheezy rakt igenom.

Annars?

Boende för Malmöveckan är betalad. EuroSongNews är beställd. Städningen är klar. Imorgon är det min dag! Och Björn Skifs. Och Adolf Hitler... Vi skippar den sista tycker jag.

Oj va vettiga saker jag hade att säga idag.

wWe wish you a pleasant journey...

onsdag, april 17, 2013

Rep

Agerar publik på vårat rep idag. Delar jag inte är med på repas idag. Man kan säga att jag är lite utav Naomis koreografassistent, då hon är själv med i sitt nummer. Jag har ju enda inget att göra nu.


Here we go!

Känslan i kroppen idag :-) 


Positiva besked är bra för själen

Jag är så glad! Det finns inget som kan stoppa mig nu är känslan. Något man har kämpat för så länge och som man trodde aldrig skulle gå vägen har visat sig tagit en drastisk åtgärd och nu är fighten över. Vi vann! Vi gjorde det! Det är över nu! Den känslan, åh så underbart. Man behöver inte vara orolig mer, behöver aldrig mer fundera på vad som kommer hända härnäst, aldrig mer vara orolig för sin framtid... Det är värt så mycket.

tisdag, april 16, 2013

The Fern has spoken!

Min klass är mitt i intensiv repperiod utav vår egna föreställning Fern som har premiär på Dansens dag måndag 29 april på Balettakademiens teater. Vi har grym ledning och guidning utav vår lärare Torbjörn. Han ger oss tips, råd och konkreta förslag på hur vi ska gå till väga samt hur vi ska få till ett fint flöde i föreställningen. Bitarna börjar falla på plats. Vi jobbar just nu på alla övergångar. Herregud, vilken grym föreställning det kommer bli! Ni måste se den om ni har möjlighet!