onsdag, juni 26, 2013

smygtitt!


Work in progress

Har suttit och skapat flera smycken till TrixieLine hela eftermiddagen. Har fått grym inspiration som från ingenstans! Jag tror det är tack vare Tjörn... Men mer om detta senare, nu ska jag dra mig hemåt Bleket och förhoppningsvis få prata lite med fina Jens via Skype!

tisdag, juni 25, 2013

Löpträning och etiketter

Nu har jag varit ute och sprungit två morgnar i rad. Herregud så gött det är! Även om jag "bara" springer 3 km så gör det sån skillnad, vilken start på dagen. Jag vill inte springa längre än så, speciellt nu i början. Dels pga tiden, om jag vill springa längre så måste jag kliva upp ännu tidigare och det är en kompromiss man får göra. Jag vill ju inte vara slutkörd innan arbetsdagen är slut, och vill ha ork kvar för ev ännu ett pass på eftermiddagen. Sedan har jag hört/sett/läst att 30 min pass är perfekt för morgonen. Okej, nu springer jag kanske inte 3km 30 min, snarare 20-25 min. Men det går lite segare på morgonen, och det är inte jag tänker haka upp mig vid. Jag menar, tänk efter, klockan ringer 6.25 och slänger jag på kläderna och sticker. Jag är ute och springer senast kl 6.30. Då är man ganska nyvaken. Men det sjuka är att jag vaknar INNAN klockan ringer! Idag låg jag och drog mig från kl 6.00. Men jag klev upp innan klockan ringde så idag var jag ute tidigare och var inte lika nyvaken som igår.

Oj, jag hade tänkt skriva så mycket mer om löpningen! Men jag har en princip att inte skriva för långt, för då kanske folk tappar intresset. Hellre flera korta inlägg. Så nu går jag vidare till nästa punkt:

Mitt smyckesmärke TrixieLine är på uppsvinget just nu. Har lagt ner mycket tid sedan skolavslutningen för att komma igång ordentligt med det hela. Jag känner att nu börjar jag bli redo för att "komma ut" på marknaden. Önskar bara att smyckestillverkningen gick liiiite snabbare. Men man ska inte stressa sånt. Imorgon ska jag åka till Skärhamn och sätta mig för att knåpa ihop lite halvfärdiga smycken samt göra nya. Igår satt jag och klippte och klistrade lite etiketter som är personligt för varje smycke. Jag gillar det där klipp och klistra känslan och jag ville använda mig utav enkla ord för att på någon sätt visa min känsla för varje smycke. Det var sjukt kul när man gjorde det! Det kändes som att varje smycke verkligen har en egen personlighet och själ. 


Såhär ser etiketterna ut. Just den här hör till ett halsband som jag ÄLSKAR! Hade nog helst behållit den själv egentligen...

Puss o kram!

Fotobok!

Nu har den kommit! min fotobok tillägnad mina (och lite snudda från kära vänners) Malmöbilder! Kostade mig endast frakt då jag hade ett litet kort som gav mig en gratis fotobok från fuji direkt. Sånt gillar vi! Speciellt när det är en sida man använt förr och tycker är bra :-)


Har bara hittat 5 stavfel än så länge! Det är lågt antal för att vara mig :-P


måndag, juni 17, 2013

KAZAKY for ESC 2014!!


Om denna Ukrainska grupp skulle ställa upp i ESC skulle jag hoppa högt utav glädje! Dom är så vulgära, ärliga, nytänkande och sjuk äckligt grymma dansare!

Deras första singel In the middle:

Love, en väldigt vågad text men grym video:

Last night, min personliga favorit:

torsdag, juni 13, 2013

One down...

Ett till smycke som blivit klart till TrixieLine! Den ska in i linjen "My first loveaffair".


Morgonstund

Klockan ringde 06:30. Lie lätt yrvaken stängde jag av den och sträckte mig efter byxorna som låg på golvet. Därefter satte jag mig upp och drog på mig en tröja. Jag reste mig upp och gick mot fönstret. Jag började känna att det här fixar jag ju. Kliva upp lite tidigare och gå ut på en joggingrunda såhär på morgonkvisten, fast nu i början blir det nog en promenad så man vänjer kroppen lite grann innan man börjar öka takten. Känslan utav stolthet över att nu ska jag äntligen göra slag i saken växte inom mig. jag tog tag i garden med varsin hand och drog undan. Nääe va fan...! Det störtregnar ju!

Vi skjuter väl upp det ytterligare en dag då...

onsdag, juni 12, 2013

Ska man bli en morginpigg jävel?

Har länge funderat på att pröva på det där med att ta en joggingtur på morgonen, har ju hört så mycket bra om det. Kanske ska börja med det nu. Räcker med att jag kilver upp 15 min tidigare egentligen har jag räknat ut, för jag har endå just nu så mycket dötid på morgonen.

Äh va fan, vi provar på det resten utav veckan! 5 km varje morgon. Eller kanske inte varje morgon, men flera i veckan :-)

Då säger vi god natt då, annars faller hela planen på första dagen!

TrixieLine på Facebook

Gå gärna in och gilla min sida TrixieLine på Facebook där jag showcasear mina smycken jag sitter och sliter med. Det går lite segt att ladda upp album/bilder för mig, men ska försöka gasa på lite, sitter och trycker på en massa smycken som ska bli fotograferade. Tänkte att man måste se till att showcasea lite in real life kanske senare i sommar...

Gå in här och gilla sidan:

Tack alla goa som gör't!!

ByeAlex


Han är fantastisk!! Ännu finns det inte så många låtar med denna underbara artist men de är alla helt fantastiska. 

I love pyssel


Jag älskar den här tidningen! Fick äntligen köpt mig den senaste på ica, och lämpligt nog är det sort reportage om Loppis, Second-hand och återninningspyssel. Me like a lot!!