måndag, maj 05, 2014

May there be a countdown - Plats 2

Plats 2
Frankrike TWIN TWIN - Moustache


I wanna have a moustache! Kanske jag är lite partisk när det kommer till Frankrike, men jag blir galet glad utav denna och hör en sommarplåga à la francais i denna lilla trudelutt. Även om det finne ett stort fång humor och glimten i ögat så är dessa killar väldigt seriösa i det de gör och tar det hela på stort allvar. Det är välgjort och genomtänkt i sin galenhet. Jag åker gärna till Frankrike nästa år! Vilka är med mig?

fredag, maj 02, 2014

May there be a countdown - Plats 3

Plats 3
Grekland Freaky Fortune feat RiskyKidd - Rise up


I sommar när jag ska ut och dansa önskar jag att denna ä den enda låten de kommer spela. Äntligen en riktigt läskigt bra danslåt i ESC! Den finns i två (minst) olika varianter varav jag tycker att den officiella ESC-versionen är den bästa! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Grekland är väl fint i maj? :-)

May there be a countdown - plats 4

Plats 4
Finland Softengine - Something better


Grattis Finland! Här kommer ert bästa bidrag någonsin. Ja, detta slår Lordi med hästlängder, nej, radhuslängder! Det finns lite utav det där vemodet i soundet som jag går i gång på. Man vill liksom både vara lite ledsen men samtidigt lycklig. För mig får Finland hemskt gärna ta hem detta. När man skickar något så här bra förtjänar man en fin placering.